Gefilterd op: Wis selectie

Klittenbandschoenen jongens

1 - 36 van 63 artikelen

Klittenbandschoenen voor jongens: hip en praktisch 

Zoals het een webshop met vooraanstaande kinderschoenenmerken betaamt, zorgen we er bij Shoekers elk modeseizoen voor dat er volop keuze is uit mooie modellen. Zo kan uw zoon ook uit onze collectie met klittenbandschoenen voor jongens zijn favoriete paar nieuwe schoenen kiezen. Als er een type kinderschoen is dat praktisch is voor uw kleine banjer, zijn het wel klittenbandschoenen. Jongens kunnen schoenen met klittenband immers eenvoudig zelf openmaken en dichtmaken. 

 

Klittenbandschoenen voor jongens om snel aan- en uit te trekken 

Daarnaast gaat het aan- en uittrekken van klittenbandschoenen voor jongens niet alleen een stuk makkelijker, maar ook sneller. Dat is voor kleine guiten natuurlijk ontzettend fijn, want jongens die samen spelen willen niet te lang in de weer zijn met hun schoenen. Kortom, als er iets is dat uitkomst biedt op vele fronten zijn het wel klittenbandschoenen. Jongens, kies snel jullie favoriete paar in onze webshop! 

 

Waarom klittenbandschoenen voor jongens kopen bij Shoekers? 

  • Keuze uit tal van trendy topmerken; 
  • Beschikbaar in vrolijke kleuren en kekke prints; 
  • Leverbaar in hoge modellen en lage modellen; 
  • Comfortabele pasvorm en gezond voetbed dat veelal uitneembaar is; 
  • Dragen optimaal bij aan de voeten van opgroeiende jongens; 
  • Gratis verzending binnen Nederland; 
  • Vandaag vóór 15.00 uur besteld, is vandaag verzonden; 
  • Altijd retourneren, aankoopbedrag binnen één werkdag terugbetaald.

 

Klittenbandschoenen voor jongens van topmerken 

De zintuigen van onze inkopers staan voortdurend op scherp om hippe klittenbandschoenen voor jongens te vinden van topmerken zoals Munich, Nike, Vans en Piedro Sport. Ook kinderschoenen van mooie schoenenmerken als HIP, Braqeez, Shoesme, Bunnies en Go Banana’s, zijn goed vertegenwoordigd in onze overzichtelijke webshop. De klittenbandschoenen voor jongens van deze leuke merken staan stuk voor stuk voor de perfecte combinatie van vrolijke designs, een gezonde pasvorm en optimaal loopcomfort. De jongens-klittenbandschoenen uit ons assortiment zorgen dus voor vrolijk gezichtjes en dragen bij aan het welzijn van voetjes die nog volop in ontwikkeling zijn. 

 

Praktische jongens-klittenbandschoenen

Klittenbandschoenen voor jongens zijn niet alleen mooi en praktisch, ze hebben ook een interessante achtergrond. Het fenomeen klittenband is in 1941 uitgevonden door Georder de Mestral. Het is te danken aan deze Zwitserse elektrotechnisch ingenieur en uitvinder dat jongens tegenwoordig op klittenbandschoenen kunnen lopen. Hij deed de ontdekking tijdens de dagelijkse wandelingen met zijn hond. Er kwamen steeds klitten in de vacht te zitten die Georder er moeilijk weer uit kreeg. Op een gegeven moment zag hij een mogelijkheid om daar een sluitingssysteem op te baseren. In de hele wereld maken nog altijd dankbaar gebruik van deze prachtige uitvinding, in het bijzonder bij klittenbandschoenen. Jongens die in landen zoals België op zoek zijn naar deze kinderschoenen, vinden klittenband onder de naam Velcro. Dit is de combinatie van de Franse woorden velours en crochet, die fluweel en haakje betekenen. 

 

Klittenbandschoenen voor jongens in hippe uitvoeringen 

Hoe jong uw kleine man ook is, de kans is groot dat meneer er nu al een uitgesproken smaak op nahoudt. Daarom valt er voor hem veel te kiezen en vindt hij onder allerlei uitvoeringen gegarandeerd zijn gedroomde klittenbandschoenen. Jongens kunnen in onze webshop natuurlijk kiezen voor allerlei tijdloze kleuren, zoals zwart, bruin en donkerblauw. Ideaal voor jongens die er een tijdloze kledingstijl op nahouden. Is uw boy juist meer het type van de vrolijke prints en felle kleuren? Ook dit soort klittenbandschoenen vindt u volop in onze collectie. 

 

Jongens-klittenbandschoenen in de juiste maat 

Hebt u samen met uw zoon zijn gedroomde nieuwe paar klittenbandschoenen voor jongens gevonden? Controleer voordat u ze koopt goed of u de juiste maat selecteert. Kindervoeten zijn immers nog in ontwikkeling en zijn daarom kwetsbaarder dan de voeten van volwassenen. Bij kinderschoenen hoort er voldoende groeiruimte aanwezig te zijn. Laat de jongens-klittenbandschoenen ook goed passen door uw kleine vent. Voelen ze goed aan zijn voetjes, is er ongeveer 1 centimeter ruimte over en voelt hij nergens druk of knelling? Dan hebt u het ideale paar klittenbandschoenen voor jongens voor hem gevonden! 

 

Klittenbandschoenen voor jongens online shoppen 

Als uw zoon fijne klittenbandschoenen voor jongens heeft gevonden, kunt u ze in onze webshop bestellen. Bij een order vanaf €50,00 betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten. Als u op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, proberen we uw bestelling nog op dezelfde dag aan u te verzenden. We verwerken uw order met jongens-klittenbandschoenen op de eerstvolgende maandag wanneer u ze op vrijdag na 12.00 uur bestelt. Hebt u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag. 

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.