Retourneren

U kunt uw ontvangen bestelling altijd binnen 14 werkdagen retour sturen. Ook artikelen, die in de uitverkoop zijn gekocht mogen worden geretourneerd. De bestelling kan alleen worden geretourneerd, wanneer het artikel in goede staat en ongedragen is. Wij raden u aan de schoenen op zachte ondergronden bijv. tapijt te proberen.

Sluit bij de retourzending het ingevulde retourformulier. Download ons retourformulier:Retourformulier Shoekers. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs goed. Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u daar een bevestiging van per mail. Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt binnen 2 werkdagen na ontbinding overgemaakt op het IBAN nummer, welke u heeft ingevuld op het retourformulier. Wij vergoeden u altijd het gehele aankoopbedrag (aankoopbedrag inclusief eventuele bij bestelling betaalde verzendkosten). In geval van een klacht of verkeerde levering zullen wij de retourkosten (max. €7,65) aan u gaan vergoeden.

U mag uw bestelling altijd gratis retourneren in onze winkel in Hoorn. Het aankoopbedrag wordt aan u terugbetaald via de rekening van aankoop. 

Ons retouradres

Shoekers.nl
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn

Ruilen

Als u uw bestelling online wilt ruilen, dan retourneert u de desbetreffende bestelling en plaatst u vervolgens weer een nieuwe bestelling voor de gewenste schoenen. 

U kunt uw bestelling altijd ruilen in onze winkel, mits de schoenen daar op voorraad zijn. Wij vragen u contact met ons op te nemen, zodat wij dit voor u kunnen nakijken.

 

 

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.