Gefilterd op: Wis selectie

De stoerste kinderschoenen voor jongens

1 - 36 van 279 artikelen

Op zoek naar leuke nieuwe kinderschoenen voor jongens? Bij Shoekers hebben we een groot assortiment in huis met schoenen vanaf maat 18. U kunt dus al vanaf de eerste stap bij ons terecht. Ook grotere kinderen kunnen bij ons mooie schoenen uitzoeken: de kinderschoenen voor jongens gaan bij ons tot maat 43. Ook voor verschillende wijdtematen kunt u bij ons terecht. De schoenen die u in onze winkel en webshop vindt zijn van hoge kwaliteit. We verkopen diverse topmerken, zoals Vans, Shoesme en Braqeez. Ook wanneer u op zoek bent naar kinderschoenen voor meisjes kunt u in onze overzichtelijke webshop goed terecht.

Kinderschoenen voor jongens van stoere merken


We hebben kinderschoenen voor jongens van diverse topmerken in huis. Dat zijn merken die niet alleen aandacht besteden aan het ontwerp van elke schoen, maar ook aan het loopcomfort en de pasvorm. Dat is belangrijk voor kinderen omdat zij veel in beweging zijn. De schoenen moeten de juiste ondersteuning bieden wanneer zij rennen, spelen en springen. De kinderschoenen voor jongens die je in onze webshop vindt zijn dan ook van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van sterke materialen die een goed voetcomfort garanderen.

Voor elke gelegenheid een kinderschoen


Jongens beginnen op jonge leeftijd al een eigen smaak te ontwikkelen. Dat betekent dat ze ook graag hun eigen kleren en schoenen willen uitzoeken en een mening vormen over wat ze willen dragen. In onze webshop en winkel is gelukkig veel te kiezen. We hebben allerlei soorten kinderschoenen voor jongens, van stoere boots tot veterschoenen en sportieve sandalen. De designs variëren van stijlvol tot stoer en speels. Daardoor vindt uw jongen bij ons altijd iets wat bij hem past. Vanaf de eerste stap kunt u bij ons terecht voor leuke schoentjes.

Kinderschoenen voor jongens met verschillende wijdtematen


Weet u niet zeker welke schoenmaat uw kind heeft? Neem hem dan eens mee naar onze winkel in Hoorn. Hier kunnen onze medewerkers zijn voeten zowel digitaal als met de hand opmeten. We meten hierbij niet alleen de lengtemaat, maar ook de wijdtemaat van de voetjes. Hierdoor heeft u een nauwkeurig beeld van de voetmaat van uw kind en kunt u de juiste schoenen uitzoeken. Bij de voetmeting geven wij daarnaast een groeigarantie. Zijn de schoenen die u naar aanleiding van deze meting voor uw kind koopt binnen zes weken te klein? Dan krijgt u van ons een nieuw paar schoenen in een grotere maat cadeau.

Passende kinderschoenen voor elke jongen


De wijdtematen van kinderschoenen worden weergegeven met getallen. De maten gaan van 2+ tot 6, waarbij het laagste cijfer staat voor de smalste maat, en het hoogste voor de breedste. Als u zowel de lengtemaat als de breedtemaat weet, kunt u de juiste kinderschoenen voor uw jongen uitzoeken. We hebben diverse leuke modellen in onze webshop, en ook in de winkel vindt u een groot assortiment aan kinderschoenen voor uw jongen.

Gemakkelijk kinderschoenen voor uw jongen online bestellen


U bent altijd welkom in onze winkel, maar kunt de kinderschoenen voor uw jongen ook met gemak online bestellen in onze webshop. We zorgen dat uw bestelling snel bij u is. Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan kunnen we uw bestelling zelfs diezelfde dag nog versturen. Dat geldt niet op vrijdag: bestellingen die op die dag na 12:00 uur worden geplaatst, worden de maandag erna in behandeling genomen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een email met daarin de track & trace code. Heeft u vragen over onze producten, uw bestelling, of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.